Family Wellness Hotel Gyula**** Superior 

Persoane Aer Safeu Internet Dus Salon Spalatorie Mini Parcare Vorbim Piscina Piscina Sauna Speak Snack Receptie Restaurant Telefon Frigider Parcare TV 
Adresa:  Part 5
Localitatea:  Gyula
Cod postal:  5700
Telefon:  +3666463522
Judet:   Bichis
Tara:  Ungaria
Family
Descriere:
La doar 10 metrii de Băile Cetății de renume internaţional din Gyula şi înconjurat de ambientul magnific a localităţii istorice, a deschis porţile primul hotel wellness si familial de patru stele superior al oraşului: Family Wellness Hotel Gyula **** superior!
În timp ce copiii se distrează, părinții se relaxează!
Veniți și vizitați prima cazare la Gyula în care ambientul exigent se îmbină perfect cu atenția oferită!
Ați obosit lucrand 24 de ore din 24? Doriţi să evadați și să scăpați de monotonia și rutina de zi cu zi?
Iată soluţia!
Noi oferim servicii complete familiei Dumneavoastră!
Pentru a evita stresul de dinainte de vacanţă care începe odată cu pregătirea bagajelor veniți și vizitați hotelul nostru, căci noi suntem pregătiţi pentru orice eventualitate.
Nu este nevoie să călătoriți cu întreaga gospodărie în valize, căci serviciile noastre sunt foarte variate și acoperă necesitățile oricărei familii cu copii începînd de la căruț și pînă la sticla cu biberon!
Noi oferim timp liber pentru relaxare adulților!
În timp ce puiuțul Dumneavoastră este în siguranță și se distrează, dați-ne voie să vă răsfățăm!
În timp ce Dumneavoastră vă relaxați mintea și vă răsfăța-ți corpul, vă înfrumuseța-ți și reancărca-ți, pînă atunci copilul dumneavoastră are parte de distracție maximă!
La creearea tuturor facilităților hotelului nostru: noua casă de joacă, serviciile pro familia, programele diversificate, am ținut cont de necesitățile și nevoile părinților, de confortul și bunăstarea lor.
Cu ajutorul animatorilor noștrii profesioniști distracția este îmbinată cu jocuri creative care ajută la formarea competenţelor copiilor.
Detalii
Pret

Tiparire de aici - Gyula, Pensiune si cazare Gyula, Cazare Gyula, Bai termale Gyula, Cazare ieftina in Gyula