Cele mai populare


Pensiunea Anno Pensiunea Anno
Gyula
[ 61388 rezultat ]

Apartamentul Leila Apartamentul Leila
Gyula
[ 21192 rezultat ]

Apartamentul Palma Apartamentul Palma
Gyula
[ 14594 rezultat ]

Apartamentul Burg Apartamentul Burg
Gyula
[ 12014 rezultat ]

Apartamentul Erika Apartamentul Erika
Gyula
[ 9117 rezultat ]

Abonare Newsletter

Noutati si oferte speciale din Gyula!

Convertor valutar:

Gyula, destinaţie de week-end pentru tot mai mulţi timişoreni

Localitatea maghiară devine destinaţie favorită de week-end pentru tot mai mulţi timişoreni

Poţi să faci din aproape nimic un obiectiv turistic în stare să atragă peste un milion de turişti anual? În România, greu de crezut. În Ungaria, însă, staţiunea Gyula, ca şi alte staţiuni maghiare similare, specializate pe turismul balnear şi aqua-park-uri, demon­strează că e posibil să realizezi un reper turistic plecând de la un avantaj natural minor : ape termale. În prezent, Gyula atrage anual peste 20.000 de turişti români, dintre care majoritatea vin din Arad şi Timişoara.

Citeşte mai mult...

Bănăţenii, turişti de weekend la complexul de saune de la Gyula

Autor: Georgeta Petrovici

Românii din vestul ţării aleg să-şi petreacă weekendurile în complexul de saune Castello din localitatea maghiară situată la 76 de kilometri de Arad.

Complexul de saune Castello, din Ungaria, considerat cel mai mare parc de saune din Europa, a devenit în ultima vreme destinaţia de weekend preferată a românilor din vestul ţării. Situat în localitatea maghiară Gyula, Castello este la doar 76 de kilometri distanţă de Arad.

Citeşte mai mult...

Hunedorenii vor Gyula în vara asta

DISTRACŢIE. La ştrandul de la Gyula, oamenii se pot recrea în aproape 20 de bazine

O destinaţie turistică preferată de hunedoreni a fost în această vară ştrandul de la Gyula din Ungaria
Zeci de hunedoreni par să îşi fi dat întƒlnire în fiecare zi de vară în Ungaria, la ştrandul de la Gyula. Cunoştinţele se recunosc în bazine sau pe una dintre numeroasele terase din şrand şi nu mai contenesc cu laudele despre locul minunat pe care l-au descoperit atƒt de aproape de casă.

Citeşte mai mult...

Baile Cetatii din Gyula (Ungaria)

Orasul Gyula, de mai bine de 50 de ani este recunoscut oras balnear, statiune balneoclimaterica. Multumita celor care viziteaza in fiecare an, orasul a devenit perla turismului maghiar. Atractia orasului de 35.000 de locuitori este strandul „Baile Cetatii”, care in fiecare an este vizitat de aproape 1 milion de turisti. Centrul turistic al orasului Gyula este cetatea medievala si strandul.

Citeşte mai mult...

Unul din cele mai bune stranduri din Estul Ungariei

Fiind din Oradea, am reusit sa merg la aproape toate strandurile din Estul Ungariei (Aquaticum Debrecen, Hungarospa Hajduszoboszlo, etc) dar strandul din Gyula - "Baile Cetatii" ("Varfurdo" in limba maghiara) mi se pare cel mai bun.

Este relativ aproape de Timisoara, Arad (50-60 km, depinde pe unde mergi), Oradea (aprox 75 km, prin Vama Salonta).

Citeşte mai mult...

Centrul SPA de la Gyula, la doar 2 km de granita cu Romania

Traficul de persoane prin punctul de frontiera Varsand, aflat la capatul romanesc a unei deviatii rutiere dintre Arad si Salonta, a fost animat, in aceasta vara, de miile de romani care au preferat sa se bronzeze pe strandul din Gyula in locul altor locuri exotice din lume.

Atrasi de mirajul micului orasel de la marginea Ungariei, a carui imagine ii urmareste pe cei care i-au trecut macar o data pragul, ne-am hotarat sa verificam daca entuziasmul turistilor cu impresii de calatorie plasate pe Internet are acoperire si in terenul de la Gyula.

Citeşte mai mult...

Plan rutier

Plan rutier pana in orasul Gyula.

PICTAT CU LUMINĂ

In fiecare zi dupa apus de soare. In sezonul de iarna puteti viziona din corturi incalzite.

Informatii utile