Cele mai populare


Pensiunea Anno Pensiunea Anno
Gyula
[ 57743 rezultat ]

Apartamentul Leila Apartamentul Leila
Gyula
[ 19515 rezultat ]

Apartamentul Palma Apartamentul Palma
Gyula
[ 13227 rezultat ]

Apartamentul Burg Apartamentul Burg
Gyula
[ 10576 rezultat ]

Apartamentul Erika Apartamentul Erika
Gyula
[ 7806 rezultat ]

Abonare Newsletter

Noutati si oferte speciale din Gyula!

Convertor valutar:

Festivalul Cârnaţilor şi al Şuncii, la Jula

În primăvara anului 2018, în zilele de 16-18 martie, se organizează deja pentru a opta oară Festivalul de Cârnaţi şi Şuncă din Jula, care pe lângă multă mâncare bună îşi aşteaptă vizitatorii şi cu distracţie şi muzică bună. Scopul principal al festivalului de trei zile păstrarea tradiţiei preparării cârnatului de Jula, popularizarea acestui Hungaricum, precum şi a celorlalte afumături, şunci, slănini, etc. În cadrul programului, anual se evocă şi amintirea celor mai renumiţi măcelari ai oraşului.
Festivalul este organizat de Gyula System Srl, condus de întreprinzătorul românTiberiu Bordaş, în colaborare profesională cu Asociaţia Păstrătorilor de Tradiţii a Măcelarilor din Jula.
Programul celor trei zile de festival va fi variat şi distractiv. De exemplu, sambata se vor tăia porci, astfel că se vor găsi mâncăruri proaspete şi de cea mai bună calitate. Pentru copii se vor organiza programe distractive, cercuri de creaţie şi lucru manual, spectacole muzicale pentru copii, dar şi cei mici se vor putea întrece în a face cârnaţi. Vor fi organizate diferite conferinţe de specialitate, expoziţii şi târguri, concursuri de cârnaţi şi şuncă, ne vom aminti de renumiţi măcelari din Jula, se vor face sculpturi din şuncă, vor avea loc spectacole de dansuri populare şi dansuri moderne şi multe-multe concerte.

Plan rutier

Plan rutier pana in orasul Gyula.

PICTAT CU LUMINĂ

In fiecare zi dupa apus de soare. In sezonul de iarna puteti viziona din corturi incalzite.

Informatii utile