Cele mai populare

Pensiunea Anno Pensiunea Anno
Gyula
[ 61388 rezultat ]

Apartamentul Leila Apartamentul Leila
Gyula
[ 21191 rezultat ]

Apartamentul Palma Apartamentul Palma
Gyula
[ 14594 rezultat ]

Apartamentul Burg Apartamentul Burg
Gyula
[ 12014 rezultat ]

Apartamentul Erika Apartamentul Erika
Gyula
[ 9117 rezultat ]

Abonare Newsletter

Noutati si oferte speciale din Gyula!

Convertor valutar:

Cazare


Pensiunea MOSOLY (Zambet)

 
rezultat: 2610
Adresa:   Damjanich 14/3
Localitatea:   Gyula
Cod postal:  5700
Judet:   Bichis
Tara:  Ungaria
Telefon:  +36204460558 - E-mail: info@mosolyapartmangyula.hu
Pagina web: www.mosolyapartmangyula.hu

Aer conditionat Safeu in camera Internet Dus Parcare Vorbim romaneste Frigider TV cablu
Pensiunea MOSOLY (Zambet)
Trimite la un cunoscut Tiparire Alte informatii - contact
Descriere
Vă salutăm cu un zâmbet !
Dragi oaspeţi vă aşteptăm cu multă bucurie la pensiunea noastră deschisă pe 1 iulie 2016, în centrul oraşului Gyula, în vecinătatea fântânilor arteziene din oraş şi în apropierea Băilor Cetăţii Gyula. Eleganta pensiune MOSOLY (care în traducere în limba română înseamnă ZÂMBET), cu un design interior unic, este aranjat în stil clasic modern şi elegant, a fost dată în folosinţă recent. Pensiunea face faţă cerinţelor cu un interior exclusiv şi garantează calitate hotelieră. Oferim oaspeţilor noştri totodată şi frumuseţea florală a oraşului de rang European, frumuseţea oraşului cu trecut istoric şi cetatea în stil gotic.
Pensiunea deţine două apartamente complet separate unul de celălat, fiecare are mai multe locuri, unul pentru 4+1 persoane, respectiv 3+2 persoane, apartamentele care sunt unul lângă celălalt, dispun de băi luxoase, climă, seif, LCD TV, Wi-fi, două dormitoare, ambele au o mică bucătărie complet echipată pentru a servi confortului dumneavoastră. Pentru noi este foarte important ca să putem asigura toate posibilităţile şi pentru familiile cu copii mici, aşa că la cerere putem pune la dispoziţie cărucior pentru copii, pătuţ, văniţă pentru baie, oliţă sau dispozitiv pentru wc, termometru, scaun pentru luarea mesei, veselă pentru copii, etc.
Apartamentul Mosoly I. (4+1 persoane – 40 m2) dispune de un dormitor cu pat matrimonial mai ridicat, sufragerie + o cameră de zi, două paturi separate adecvate pentru odihnă, o mini bucătărie separată, dotată cu frigider, cuptor cu microunde, aparat pentru cafea, cu aparat pentru gătit, cu cratiţe şi vase, farfurii şi tacâmuri. Baia este dotată cu duş. Putem asigura la cerere pat de rezervă. Garniturile de pat au calitate hotelieră.
Apartamentul Mosoly II. (3+2 persoane – 35 m2) dispune de o cameră mică cu pat etajat, sufragerie + o cameră de zi în care se găseşte un pat matrimonial şi un pat de o persoană, separat apartamentul dispune de o mică bucătărie dotată cu frigider, cuptor cu microunde, aparat de cafea, aparat pentru gătit, cu vase şi tacâmuri necesare pentru luarea mesei. Baia este dotată cu duş. Garniturile de pat au calitate hotelieră.
Dragi oaspeţi la sosire vă primim cu băuturi răcoritoare la rece. Vă ajutăm cu plăcere la organizarea programului liber de vizitare a oraşului şi de cunoaştere a zonei.
Mosoly este întotdeauna o decizie bună. Să zâmbim deci!
Toate cele bune: Andrea
Alte informatii
apartament: 2
Camera: 2
numarul paturilor: 9
distanta de la strand: 150 m
distanta de la centru: 100 m
 Animale: Legendă:       
Pagina Web: www.mosolyapartmangyula.hu
Galerie
Contact
Alte informatii - contact

Plan rutier

Plan rutier pana in orasul Gyula.

PICTAT CU LUMINĂ

In fiecare zi dupa apus de soare. In sezonul de iarna puteti viziona din corturi incalzite.

Informatii utile