Cele mai populare


Pensiunea Anno Pensiunea Anno
Gyula
[ 60402 rezultat ]

Apartamentul Leila Apartamentul Leila
Gyula
[ 20519 rezultat ]

Apartamentul Palma Apartamentul Palma
Gyula
[ 13992 rezultat ]

Apartamentul Burg Apartamentul Burg
Gyula
[ 11312 rezultat ]

Apartamentul Erika Apartamentul Erika
Gyula
[ 8567 rezultat ]

Abonare Newsletter

Noutati si oferte speciale din Gyula!

Convertor valutar:

Împrejurimile Julei

Doboz–Szanazug (15 km)

Cea mai veche comună din judeţul Bichiş este un străvechi sat maghiar. La 4 km de centru – unde se întâlneşte Crişul Alb şi cel Negru – pe malul Crişului Dublu se găseşte Szanazug. 300 case de odihnă, o tabără de tineret pentru 250 de persoane şi un camping aşteaptă turiştii.

 

Városerdő (7 km)

La 7 km de Jula spre Şercad, pe malul stâng al Crişului Negru se află o zonă de agrement şi ştrand liber. Pe malul nisipos al râului se găseşte şi un loc desemnat pentru ştrand.

 

Tanyamúzeum (11 km)

La 11 km de Jula spre Chitighaz se găseşte un muzeu care prezintă viaţa şi cultura de cultivare a ţăranilor din prima jumătate a secolului al XX-lea, care a fost declarat monument în 1979.

 

Szabadkígyós (15 km)

Pusta şi zonele împădurite din jurul localităţii sunt pline în bogăţii naturale, cuprinzând numeroase păsări şi plante rare. Atracţia cea mai importantă este Castelul Wenckheim, construit între 1875–79, în stil eclectic, pe baza proiectelor lui Miklós Ybl. În parcul englez şi francez al zonei protejate de 25 ha al castelului se găsesc numeroase specii de copaci.

 

Mezőhegyes (60 km)

Domeniul hergheliei din Mezőhegyes a fost înfiinţat în anul 1784 de împăratul Iosif al II-lea. Cele aproape 60 de clădiri şi azi sunt protejate, fiind amintiri istorice agrare. Aici se găseşte cel mai vechi manej acoperit din ţară, cu numeroase anexe, grajduri, strungi. Programele de călărit din tot cursul anului, parcul englez replantat şi posibilităţile de pescuit sportiv oferă o distracţie plăcută vizitatorilor.

 

Vésztő-Mágor (40 km)

Vésztő, cel mai tânăr oraş din zona Körös-Sárrét. Din punct de vedere turistic cel mai important este Locul Memorial Istoric Vésztő-Mágor. Pe locul fostei albii a Crişului Repede, într-o zonă protejată, se găsesc două coline deosebite de 8–10 m înălţime.

 

Plan rutier

Plan rutier pana in orasul Gyula.

PICTAT CU LUMINĂ

In fiecare zi dupa apus de soare. In sezonul de iarna puteti viziona din corturi incalzite.

Informatii utile